Välkommen till Villa Björkbacken

Den skandinaviska skönheten Villa Björkbacken erbjuder en idealisk miljö för att koppla bort vardagen, avslappnade möten eller hålla en snygg fest. Villan ligger drygt en halvtimmes bilresa från Helsingfors. Villa Björkbacken är en magnifik ensemble ritad av en inredningsarkitekt, där kvalitet kan kännas i rumsliga lösningar, materialval och många vackra detaljer.

Villan har en mycket funktionell planlösning. Uppdelningen av rum och användningen av kvadratmeter har genomförts beundransvärt effektivt, utrymmet är 184 m2 i bruk. Villans rymlighet och ljusstyrka uppdaterar sinnet!

Det finns fem sovrum i villan med sängar för totalt 14 personer. Den stora hörnsoffan kan utrustas med ytterligare två extrasängar om så önskas.

På entréplanet finns en stor entré och lobby där du, när du flyttar till höger, kommer in i vardagsrummet. Det finns gott om fönsterytor och vardagsrummet har en vacker värmelagrad öppen spis och ett nöjescenter med en 75" TV och högkvalitativt ljud. Det ljusa burspråket har en underbar matplats.

Bredvid vardagsrummet finns ett kök med gott om garderob och landningsutrymme, bänkskivor i ljus kvarts, högkvalitativa apparater och en elegant ö.

Till vänster om lobbyn finns ett stort hem, omklädningsrum och relaxavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, vinskåp och piano. Från detta utrymme kan du komma till badavdelningen.

Badavdelningen har två duschar och en jacuzzi med ångbadsfunktion. Bastun i sig är mysig och mycket bra i storlek. Från verktyget / omklädningsrummet kan du komma ut på den stora terrassen, liksom varmvattenpoolen integrerad i den. På nedervåningen finns ett sovrum med två sängar som kan kombineras till en dubbelsäng om så önskas. Båda våningarna har stora toaletter. Alla rum har en dimningsfunktion för lampor.

Från entrén tar du en bred trappa till den stora lobbyn på övervåningen med tillgång till fyra sovrum, en promenadgarderob, en generöst tilltagen toalett och en balkong med lång utsikt över skogen till Hiidenvesi.

På övervåningen finns fyra sovrum. Det ena rummet har en dubbelsäng, det andra har två breda sängar som kan kombineras till en 240 cm king size dubbelsäng om så önskas. Det tredje och fjärde sovrummet har sovplatser för fyra personer. De har båda två sängar som kan kombineras till en 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa som kan användas för att sprida ut två sovsängar.

Den stora tomten är skyddad och mycket funktionell i form. Den rymliga terrassen, som ligger på två sidor av huset, erbjuder en lugnande utsikt över skogen. Det finns gott om gräsmatta och gästerna kan njuta av avskildhet med ännu en större grupp på den omfattande innergården. Terrassen har en utemöbelgrupp, solstolar och en grill. Varmvattenpoolen är tillgänglig för gästerna.

Villa Björkbacken är en destination som erbjuder en vacker möjlighet att tillbringa stilren och fullfjädrad kvalitetstid med egen fest!