Tervetuloa Villa Björkbackeniin

Skandinaavisen kaunis Villa Björkbacken tarjoaa ihanteelliset puitteet arjesta irtautumiseen, rentoon kokoustamiseen tai tyylikkäiden juhlien järjestämiseen. Huvila sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Villa Björkbacken on sisustusarkkitehdin suunnittelema upea kokonaisuus, jossa laatu on aistittavissa tilaratkaisuissa, materiaalivalinnoissa sekä monissa kauniissa yksityiskohdissa.

Huvilassa on erittäin toimiva pohjaratkaisu. Huonejako ja neliöiden käyttö on toteutettu ihailtavan tehokkaasti, tilaa on käytössä 184 m2. Huvilan avaruus ja valoisuus virkistävät mielen!

Makuuhuoneita villassa on viisi joissa on vuodepaikat yhteensä 14 henkilölle. Suurelle kulmasohvalle saa halutessaan vielä kaksi lisävuodetta.

Sisääntulokerroksessa on suuri eteis- ja aulatila josta oikealle siirryttäessä tullaan olohuoneeseen. Ikkunapintaa on reilusti ja olohuoneessa on kaunis varaava takka sekä viihdekeskus jossa 75″ tv ja tasokas äänentoisto. Valoisassa erkkerissä on upea ruokailutila.

Olohuoneesta vieressä on keittiö, jossa on reilusti kaappi- ja laskutilaa, vaaleat kvartsitasot, laadukkaat kodinkoneet sekä tyylikäs saareke.

Aulatilasta vasemmalle mentäessä aukeaa suuri kodinhoto-, pukuhuone- ja rentoutumistila jonka varustukseen kuuluu mm. pyykinpesukone, kuivausrumpu, viinikaappi ja piano. Tästä tilasta päästään kylpyosastolle.

Kylpyosastolla on kaksi suihkua ja poreamme jonka yhteydessä on höyrysaunatoiminto. Itse sauna on viihtyisä ja erittäin hyvän kokoinen. Kodinhoito- / pukuhuoneesta pääsee ulos suurelle terassille sekä siihen integroituun kuumavesialtaaseen. Alakerrassa on makuuhuone jossa on kaksi vuodetta jotka saa halutessaaan yhdistettyä parivuoteeksi. Molemmissa kerroksissa on hyvänkokoiset wc-tilat. Kaikissa huoneissa on valojen himmennystoiminto.

Sisääntuloaulasta noustaan leveitä portaita yläkerran suureen aulatilaan josta on käynti neljään makuuhuoneseen, walking closet -vaatehuoneeseen, reilunkokoseen wc-tilaan ja parvekkeelle jolta on pitkät näkymät metsän yli Hiidenvedelle saakka.

Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta. Yhdessä huoneessa on parivuode, toisessa kaksi leveää vuodetta jotka voi halutessaan yhdistää 240 cm:n kingsize -parivuoteeksi. Kolmannessa ja neljännessä makuuhuoneessa on nukkumapaikat neljälle hengelle. Niissä molemmissa on kaksi sänkyä jotka voi halutessaan yhdistää 180 cm leveäksi parivuoteeksi sekä lisäksi vuodesohva josta saa levitettyä kahden nukuttavan vuoteen.

Suuri tontti on suojaisa ja erittäin toimiva muodoltaan. Avaralta, talon kahdelle sivulla sijaitsevalta terassilta avautuu rauhoittava näkymä metsään. Nurmikkoaluetta on runsaasti ja vieraat voivat nauttia laajalla piha-alueella yksityisyydestä suuremmankin seurueen kanssa. Terassilla on ulkokalusteryhmä, aurinkotuolit ja grilli. Kuumavesiallas on vieraiden käytössä.

Villa Björkbacken on kohde joka tarjoaa kauniilla tavalla mahdollisuuden viettää tyylikkäästi ja täysipainoisesti laatuaikaa oman seurueen kesken!